Stephen King- A horror királya
Egy figurális torta, ami a horror koronázatlan királyának készült, bár nem ő ette meg:) pedig biztos örült volna neki. Remélem, hogy más rajongójának is örömet szereztem ezzel.
Az elkészítése egyszerű: Végy egy Stephen King képet, majd másold le tortából:)
Ha szeretnéd látni a torta elkészítését, akkor kattints a SÜTI VIDEÓ-ra és less be a konyhámba!
Ne lepődj meg, ha pont egy horrorfilm kellős közepébe csöppensz!
Jó szórakozást kíván: Ana
Link: https://youtu.be/XeSZSJO87ZU
Recept:
Készíts egy csokikrémet és süss 3 db piskótalapot.
Ezeket a recepteket és elkészítési módokat is megtalálod a You tube csatornámon.
Vágd ki a torta alakját egy papírlap segítségével és töltsd be a csokikrémmel és rétegezd meggybefőttel. Kend le a tortát simára s hagyd megdermedni a hűtőben.
Készíts egy csipkézett papír alapot, majd erre helyezd át a tortát.
Míg dermed a hűtőben, addig beszínezheted a marcipánokat és befóliázhatod, hogy ne száradjon meg.
Most jön a torta átborítása. Mindig egyben húzzuk át a tortát marcipánnal, ez nem engedi, hogy később elkezdjen szétcsúszni, az illesztések mentén pedig nem fog kijönni a krém.
Ezután visszük fel apránként a következő díszítéseket. Igazából a figurák és egyéb díszítő elemek elkészítéséhez célszerű, ha a videót megtekinted.
Az elkészítése egyszerű: Végy egy Stephen King képet, majd másold le tortából:)
Ha szeretnéd látni a torta elkészítését, akkor kattints a SÜTI VIDEÓ-ra és less be a konyhámba!
Ne lepődj meg, ha pont egy horrorfilm kellős közepébe csöppensz!
Jó szórakozást kíván: Ana
Link: https://youtu.be/XeSZSJO87ZU
Recept:
Készíts egy csokikrémet és süss 3 db piskótalapot.
Ezeket a recepteket és elkészítési módokat is megtalálod a You tube csatornámon.
Vágd ki a torta alakját egy papírlap segítségével és töltsd be a csokikrémmel és rétegezd meggybefőttel. Kend le a tortát simára s hagyd megdermedni a hűtőben.
Készíts egy csipkézett papír alapot, majd erre helyezd át a tortát.
Míg dermed a hűtőben, addig beszínezheted a marcipánokat és befóliázhatod, hogy ne száradjon meg.
Most jön a torta átborítása. Mindig egyben húzzuk át a tortát marcipánnal, ez nem engedi, hogy később elkezdjen szétcsúszni, az illesztések mentén pedig nem fog kijönni a krém.
Ezután visszük fel apránként a következő díszítéseket. Igazából a figurák és egyéb díszítő elemek elkészítéséhez célszerű, ha a videót megtekinted.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése